Groepslessen bij sensfitness

Samen sporten, variëren en genieten in de inspirerende groepslessen van Sens Fitness

groepslessen voor iedereen

Ontdek de energieke wereld van groepslessen bij Sens Fitness, ontworpen om jouw fitnesservaring te verrijken en te variëren. Onze diverse groepslessen bieden voor elk wat wils, of je nu nieuw bent in fitness of een doorgewinterde sporter. Bekijk ons wekelijkse rooster en kom samen met anderen genieten van inspirerende trainingen.

Circuittraining

Circuittraining is ideaal voor liefhebbers van afwisseling en groepstraining. Train met diverse fitnessapparatuur, gewichten, steps, swissballs, dynabands en meer. Onder continue begeleiding pas je de intensiteit aan je niveau aan, waardoor deze les geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Body Power

Verbeter kracht en uithoudingsvermogen in grote spiergroepen met Body Power. Deze les verbrandt calorieën en is geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen, ongeacht ervaringsniveau of leeftijd.

Core body workout

Deze les combineert conditietraining met oefeningen gericht op het versterken van de core stability. Versterk buik-, rug- en bilspieren voor een gebalanceerd en stabiel lichaam. Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

bekijk ons wekelijkse schema

Schema

Ontdek de kracht van samenkomen en samen bewegen. Onze gevarieerde groepslessen, gehouden in een motiverende sfeer, bieden een dynamische fitnesservaring voor zowel beginners als ervaren sporters. Bekijk ons wekelijkse rooster hieronder en vind de perfecte les om je fitnessdoelen te bereiken.

u kunt naar links schuiven

Maandag Dinsdag Woensdag donderdag vrijdag Zaterdag

Yoga

20:00 - 21:00

Pilates

09:00 - 10:00

Circuit Training

09:00 - 10:00

Circuit Training

09:00 - 10:00

Body Power

09:00 - 10:00

Core Cardio
Workout

18:45 - 19:45 

Pilates 

19:00 - 20:00

Locatie : handbalveld meervogels

Locatie : zaal meervogels